Foto: TT/Skärmdump @Princessmadeleineofsweden

Nicolas och Leonore charmar med alla hjärtans dag-hälsning

Uppdaterad
Publicerad

Med en bild på barnen iklädda hjärtformade solglasögon önskar prinsessan Madeleine glad alla hjärtans dag. Bilden på Nicolas och Leonore har mötts av kärleksfulla tillrop på sociala medier.

Kungahuset deltog i alla hjärtans dag-firandet i form av en hälsning från prinsessan Leonore och prins Nicolas. På prinsessan Madeleines Facebooksida har bilden på barnen charmat användare runt om i världen.

Kommentarsfältet fylldes snabbt med kärlekshälsningar på både svenska och engelska. ”Glad alla hjärtans dag tillbaka till er små charmtroll”, ”Glad alla hjärtans dag från mig och min famlj, Dzongu” och ”Hälsningar till era två söta från oss i 32 graders värme i Khao Lak” går att läsa bland kommentarerna.

Bilden, som föreställer barnen i hjärtformade glasögon och texten ”Be my valentine”, fick över 7.000 gillar-markeringar på ett par timmar.

”Glad alla hjärtans dag från Leonore och Nicolas!” skriver prinsessan Madeleine på Facebook. Foto: Skärmdump @Princessmadeleinofsweden

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.