Foto: Carl-Johan Söder /SVT

Så följer du partiledardebatten i SVT

Uppdaterad
Publicerad

Agendas stora partiledardebatt i SVT kommer ett år före riksdagsvalet. Se uppsnack, debatt och nedsnack i SVT och ställ frågor till statsvetare och politikreportrar. Så här följer du debatten på bästa sätt.

18.45: Direktsänt uppsnack på svtnyheter.se och SVT Play. SVT:s politikreporter Love Benigh guidar och analyserar.

18.55: Partiledarna anländer och intervjuas av SVT:s politikreporter Kerstin Holm

20.00: Partiledardebatten del 1 – live i SVT2, på svtnyheter.se och SVT Play. SVT:s Camilla Kvartoft och Mats Knutson leder debatten. Följ också debatten i direktrapporteringen på svtnyheter.se där du även kan ställa frågor till statsvetaren Henrik Oscarsson

21.00: Aktuellt med sammanfattning av första första debattimmen

21.15: Partiledardebatten del 2 – live i SVT2, på svtnyheter.se och SVT Play. Direktrapportering på svtnyheter.se med möjlighet att ställa frågor till statsvetare Henrik Oscarsson och SVT:s politikreporter Ulf Hambraeus.

22.15: Direktsänt nedsnack med analyser och kommentarer på svtnyheter.se och SVT Play. SVT:s politikreporter Love Benigh guidar och analyserar. Se även de bästa klippen från debatten på svtnyheter.se och läs nyhetstexter och analyser.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.