Foto: Guido Hildebrand

Armén och kustbevakningen sökte efter Lelle Hildebrand

Publicerad

Tillsammans med arméns sökpluton och kustbevakningens dykare har polisen sökt kring Arkelstorp efter försvunne Lelle Hildebrand. Men den försvunne turnéledaren har inte hittats. Däremot har man gjort andra fynd som nu ska undersökas.

Det är polisens kalla fall-grupp som fått hjälp i sina sökningar, av både arméns sökpluton och dykare från kustbevakningen. Tidigare i sommar har även dansk polis med specialutbildade sökhundar hjälpt till i samma område, kring Arkelstorp utanför Kristianstad. Då gav sökningarna inga resultat.

Inte heller denna gång hittades Lelle Hildebrand men man har gjort vissa fynd, skriver polisen i ett pressmeddelande. Fynden ska nu undersökas för att polisen sedan ska kunna avgöra om de har relevans för utredningen eller inte. De vill i nuläget inte kommentera fynden mer än så.

Lelle Hildebrand försvann i Sölvesborg 1999. Försvinnandet är rubricerat som mord.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Lelle Hildebrand

Mer i ämnet