Brynäs Michael Sundlöv om framtiden och den misslyckade säsongen

Uppdaterad
Publicerad

Det blev Brynäsvinst mot Leksand på lördagen med 5–4 efter straffläggning. Men det är redan klart att Brynäs missar slutspelet för andra året i rad efter en problemfylld säsong från start. Nu måste det till stora förändringar enligt föreningens sportchef Michael Sundlöv.

– Det här är en säsong som vi inte är nöjda med på något vis, vi hade mycket större förhoppningar än så här. Tyvärr står vi där vi står och det är bara att börja gräva. Det är många saker som måste göras och vi håller på och analyserar för fullt. Men för mig är det främst en sak det handlar om – att få kontinuitet på ledarsidan, säger Michael Sundlöv.

Brynäs har Oskarshamn kvar att möta på bortaplan på tisdag och avslutar med Örebro hemma på torsdag innan man kan ta semester.

Hör hela intervjun här.

Spelare med utgående kontrakt

Joacim Eriksson, Marcus Ersson, Lukas Kilström, Eric Norin, Victor Söderström, Nicklas Danielsson, Jacob Blomqvist, Emil Molin, Joachim Rohdin, Linus Ölund.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.