Arkivbild. Foto: SVT

Så sammanfattar polisen Wheels and wings

Uppdaterad
Publicerad

Motorfestivalen Wheels and wings gick av stapeln i helgen och polisen i Falkenberg har förberett sig för evenemanget sedan i våras. I backspegeln kan de nu konstatera att det blev en lugn tillställning.

Stationsbefäl Anders Persson sammanfattar tillställningen på sociala medier innan han klev av nattpasset på söndagsmorgonen:  ”Vi är nöjda med hur evenemanget genomförts. Ett stort tack vill vi rikta till arrangörer, deltagare samt åskådare. Vi har haft många positiva möten och samarbeten med er.”

”Bra helg”

Totalt fick elva personer omhändertas för berusning och två rattfyllor rapporterades. Polisen fick skriva en anmälan om misshandel och en om skadegörelse. Sammanlagt fick två personer avlägsnas för att de störde ordningen. Allt som allt en lugn tillställning, enligt polisen.

– Det har varit en bra helg både i Falkenberg och Varberg, säger stationsbefäl Fredrik Asp.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.