Ronald Mokiibi gjorde 1-0 för ÖFK. Men sedan gled initiativet sakta med säkert över till Varberg Foto: SVT Jämtland

Första allsvenska förlusten i år för ÖFK

ÖFK:s första förlust för säsongen – och Varbergs första vinst. Så kan den allsvenska matchen på söndagseftermiddagen sammanfattas.

Till en början så allt väldigt bra ut för Östersundslaget. Matchuret hade inte hunnit upp på 10 minuter när Ronald Mokiibi gjorde 1-0 till hemmalaget.

Sakta men säkert tog sedan Varberg hand om initiativet och ÖFK spelarna fick aldrig till det i de avgörande situationerna, oavsett om det gällde passningar eller målchanser.

ÖFK i Allsvenskan

Varberg vinnare på Jämtkraft arena

1-1 gjorde bortalaget innan första halvlek var slut och 1-2 sattes på övertid vid matchslutet. Om något lag nu skulle vinna så var det mest rättvist att Varberg gjorde det.

I klippet längst upp kan ni höra Ronald Mokiibis reaktioner direkt efter matchen.