Charlie Colkett, till vänster, och Thomas Isherwood är ÖFK:s två senaste nyförvärv. Foto: Bildbyrån & TT

ÖFK presenterade två nyförvärv med bakgrund i storklubbar

Uppdaterad
Publicerad

Det har krävts ett hårt arbete enligt klubben, och på fredagen presenterade ÖFK två nyförvärv – Charlie Colkett och Thomas Isherwood.

Ingen utomstående kunde nog se Thomas Isherwood komma. Han var talangen i Brommapojkarna men som 16-åring tog steget över till Bayern München.

Någon A-lagsplats där blev det aldrig och i fjol tog han steget över till England och Bradford City, men där ville det sig inte riktigt. Det har sett ut som han varit på väg till Hammarby fast det blev alltså till slut Östersund.

ÖFK i Allsvenskan

Det andra nyförvärvet, Charlie Colkett, har också en bakgrund i en storklubb, nämligen Chelsea där han sågs som en i högsta grad möjlig blivande A-lagsspelare. Rent av kallades han Den nye Frank Lampard.

Så sent som i förra veckan såg det ut som ÖFK skulle gå miste om nyförvärvet. Helt plötsligt dök Aston Villa upp som konkurrent om den lovande mittfältaren.

Båda nyförvärven kommer med till träningslägret som börjar nästa vecka i Mariella.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

ÖFK i Allsvenskan

Mer i ämnet