”Bulan” blir Luleå Hockeys nya tränare

Uppdaterad
Publicerad

Thomas ”Bulan” Berglund blir Luleå Hockeys nya tränare.

Det har länge florerat ett rykte om att ”Bulan” blir lagets nya tränare och då Luleå Hockey idag firar 40 år som förening bekräftade man ryktet – ”Bulan” kommer tillbaka till Luleå Hockey.

– Det känns jätteskönt att komma hem igen både till staden och föreningen. Jag har flera år både som spelare och ledare i föreningen. Det känns som att komma hem igen trots att jag har haft två fina och utvecklande år i Brynäs, säger Thomas ”Bulan” Berglund.

Luleå Hockey har skrivit ett treårigt avtal med Thomas ”Bulan” Berglund. Han lämnade Luleå Hockey för Brynäs 2014 där han varit framgångsrik på sitt intensiva sätt.

– Först vill jag ha en omstart i föreningen och skapa en ny identitet eller tillbaka till den gamla identiteten. Att bli ett hårt arbetande lag som aldrig ger upp. Men också utvecklas rent spelmässigt, säger ”Bulan”.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.