Foto: Alexander Lindhe /SVT

Bråk på gymnasieskola – tre personer gripna

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har kallats ut till Virginska skolan i Örebro efter larm om ett bråk med flera personer inblandade. Enligt polisen finns uppgifter om att en kniv användes i samband med bråket.

– Det finns många vittnen till händelsen, säger Stefan Dangardt, pressinformatör på Örebropolisen.

Klockan 13.23 på tisdagen fick polisen in samtal om ett bråk på Virginska skolan i Örebro. Enligt de första uppgifterna ska bråket ha uppstått i närheten av skolcafeterian.

– Vi har skickat tre polispatruller till platsen efter larm om att personer slagits. En person uppges blöda näsblod och det finns uppgifter om att en kniv varit inblandad. Vi har dock inte hittat någon kniv, säger Stefan Dangardt, pressinformatör på Örebropolisen.

Tre personer gripna

Tre personer i 18 till 20-årsåldern greps vid 13.52 vid en skatepark som finns nära skolan. Personerna misstänks nu för misshandel.

– Vi är fortfarande kvar på platsen och hör personer som sett det hela. Det finns många vittnen till händelsen, säger Stefan Dangardt vid 14.15-tiden.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.