Shpetim Hasani har representerat ÖSK tidigare. Foto: TT

Nora BK värvar Shpetim Hasani

Uppdaterad
Publicerad

Nykomlingen Nora BK står för kanske vinterns största transferbomb när division 2-klubben plockar in Shpetim Hasani från Superettan.

– Jag ser fram emot att hjälpa Nora med den erfarenhet jag har, säger Hasani.

Hans CV är anmärkningsvärt. Shpetim Hasani har meriter från Turkiet, polska högstaligan och i övrigt elva år i Allsvenskan och i Superettan.

2006 skrev han på för Kalmar och sedan har det bara rullat på. Han har vidare representerat klubbar som IFK Norrköping, Örebro SK och GIF Sundsvall.

Nu senast kommer han från Degerfors i Superettan men kommer under de närmaste två åren att spela i Division 2 för Nora BK.

– Vi bor närmare Nora och jag får möjlighet att vara mer med familjen vilket känns väldigt härligt. Det är tråkigt att lämna Degerfors IF men jag ser verkligen fram emot att spela med Nora och hjälpa laget med den erfarenhet jag har, det ska bli väldigt spännande, säger anfallaren till Degerfors IF:s hemsida.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.