Under onsdagen skedde en syn som tingsrätten tog sig ut på. Det handlade om rättegången på den 40-årige mannen som blev skjuten i Oxhagen sommaren 2020. På plats var Mats Öhman polisen presstalesperson. Foto: Nick Strömgren/SVT

Rättegången flyttades ut till Oxhagen

Uppdaterad
Publicerad

Under morgonen och förmiddagen på onsdagen tog sig Örebro tingsrätt ut till bostadsområdet Oxhagen i Örebro. Anledningen var att en syn skulle genomföras, i rättegången gällande mordet på en man i bostadsområdet i somras.

Rättengången för mordet på en man i 40-årsåldern i bostadsområdet Oxhagen startade på tisdagen och under onsdagen skedde en syn i bostadsområdet, för att tingsrätten skulle få en genomgång av hur och var mordet misstänks ha skett.

Polisen vill inte gå ut med hur många poliser som var på plats men en större styrka fanns där för att säkra upp området.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Misstänkta gängskjutningar i Örebro

Mer i ämnet