”Ser man till provision och anger det som ett mått på att vara framgångsrik – ja då är han framgångsrik”, säger Mattias Larsson, vd för Bjurfors i Skåne. Foto: Fredrik Svenningsson

Bjurforschefen om toppmäklaren: ”Han är en av dem som säljer flest bostäder”

Uppdaterad
Publicerad

”Personen är i grund och botten en duktig fastighetsmäklare” – så beskrivs toppmäklaren på Bjurfors av vd:n för firman i Skåne. Mäklaren har en lång karriär inom yrket och har arbetat på Bjurfors i många år.

– Ser man till provisionen och ser det som ett mått på att vara framgångsrik – så ja, då är han framgångsrik, säger Mattias Larsson.

Är han en duktig fastighetmäklare?

Toppmäklaren i Malmö

– Ja, personen är i grund och botten en väldigt duktig fastighetmäklare, säger Mattias Larsson.

Har mäklaren fått någon kritik under de åren han jobbat för er?

– Generellt ja. Han är en av dem som gör väldigt många bostadsaffärer och då blir det också så att han kanske får mer kritik än andra som gör färre affärer.

Raderade objekt – dömdes

Strax efter att toppmäklaren började på Bjurfors dömdes han i Malmö tingsrätt för dataintrång. Mäklaren hade då gått in på sin före detta arbetsplats – efter att han blivit uppsagd på grund av klagomål från kunder – och raderat ett objekt i firmans system.

Ni fick reda på att han gjort detta och bestämde då att låta honom jobba kvar på Bjurfors?

– Det blev många diskussioner kring detta. Men ja, eftersom mäklaren fortfarande arbetar hos oss – så ja, det blev beslutet, säger Mattias Larsson.

Se mer om toppmäklaren i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Toppmäklaren i Malmö

Mer i ämnet