”Vi söker en person som har setts i samband med morden”, uppger polisens presstalesperson Ewa-Gun Westford Foto: TT/Mikael Nilsson

Dubbelmordet i Arlöv: Polisen vill få kontakt med sedd person

Uppdaterad
Publicerad

Fortfarande är ingen misstänkt gripen för dubbelmordet i Arlöv utanför Malmö den sjätte oktober. Nu söker polisen efter en person som setts av en hemtjänstpatrull under morddagen och som utredarna ännu inte lyckats få kontakt med.

– Vi är väldigt intresserade av att få veta vem den personen är, säger polisens presstalesperson Ewa-Gun Westford till TT.

Några vidare detaljer om kön eller utseende vill polisen dock inte avslöja.

Dubbelmord i Arlöv

Enligt polisen såg hemtjänstens personal, som gjorde rutinbesöket hos paret klockan 10:40–11:00, personen i anslutning till flerfamiljshusets entré. När sedan hemtjänsten kom tillbaka vid 14-tiden upptäcktes de båda mördade.

Polisen kartlägger nu det mördade äldre paret och genomför tekniska analyser och undersökningar, som väntas bli klara i veckan. Fortfarande är brottsplatsen avspärrad.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Dubbelmord i Arlöv

Mer i ämnet