Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: TT

Två fall av misshandel i Kronoberg under natten

Uppdaterad
Publicerad

Under natten mot lördagen misshandlades en man i 20-årsåldern i centrala Växjö och en man i 50-årsåldern i Tingsryd. I båda fallen har flera gärningsmän attackerat männen.

Strax efter klockan 02:30 blir en ung man påhoppad av flera för honom okända gärningsmän på Storgatan i Växjö. De hoppar på honom bakifrån och skadar honom i nacken, enligt polisen.

Ambulans tillkallades och mannen fördes till sjukhus för kontroll. Man har upprättat en anmälan om misshandel. Ingen misstänkt har kunnat gripas.

Växjö

I Tingsryd, strax innan klockan 01:00 på natten blir en man i 50-årsåldern omkullknuffad av fyra okända gärningsmän. Enligt polisen har de bland annat sparkat på mannen. Gärningsmännen lämnar sedan platsen och ambulans tillkallas.

Mannen behöver dock inte åka med till sjukhus, enligt polisen. Även i det här fallet har en anmälan om misshandel upprättats, och ingen av gärningsmännen har gripits.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Växjö

Mer i ämnet