Polis kallades till Bredsand utanför Sundsvall i onsdags med anledning av ett misstänkt grovt brott. Fem personer greps och anhölls men under torsdagen släpptes fyra av dem. Foto: Louay Bygdén/SVT

Fyra personer har släppts efter mordförsöket i Bredsand

Uppdaterad
Publicerad

Fem personer greps och anhölls under onsdagen efter ett misstänkt grovt brott i Bredsand utanför Sundsvall. Men under torsdagen släpptes fyra personer, skriver Sundsvalls Tidning.

Det var under onsdagsmorgonen som polisen kallades till en adress i Bredsand med anledning av en skadad man. Mannen som är i 25-årsåldern var allvarligt skadad men Josefine Perming Tengqvist, chef på grova brott hos polisen, kunde berätta att läget var stabilt.

Fem personer, fyra män och en kvinna, i åldrarna 25 till 65 år greps och anhölls senare under onsdagen, misstänkta för mordförsök.

Under torsdagen släpptes fyra personer och en man är fortsatt anhållen misstänkt för försök till mord, enligt Sundsvalls Tidning.

Texten uppdateras.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.