Drömde om att bli cirkusprinsessa

Uppdaterad
Publicerad

Det börjar att dra ihop sig mot premiären av Ingvar! En musikalisk möbelsaga. Vi följer med skådespelaren Gisela Nilsson och får även se lite av vad maskören Anna Olofsson gör bakom kulisserna.

Gisela Nilsson spelar rollen börsmäklare i den kommande föreställningen ”Ingvar! En musikalisk möbelsaga” Hon är en av skådespelarna från den fasta ensamblen på Teater Västernorrland som kommer att sjunga och spela i musikalen. Gisela ville bli cirkusprinsessa när hon var liten, men blev skådespelare i stället, vilket inte är så långt ifrån barndomsdrömmen.

 – Jag tror nog att jag rör mig i de vatten jag ska vara, det här är ett yrke som passar mig, säger Gisela.

tuff bransch

Gisela Nilsson producerar även lunchteater, då får hon chans göra något från ax till limpa.

 – Det är en skön känsla att ha tillgång till sitt eget konstnärskap, att inte andra väljer dig, att du ska göra det och det. Och många gör så nu i och med att arbetssituationen ser ut som den gör, det finns ju inte så mycket jobb, säger Gisela.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Bakom kulisserna på Teater Västernorrland

Mer i ämnet