I klippet berättar arrangören Klas Brink om orsaken bakom besluten. Foto: Carl Edholm/Audrey Erath/SVT

Summer meet ställs in: ”Omöjligt att hålla en träff”

Uppdaterad
Publicerad

Nu står det klart att årets upplaga av bilträffen Summer Meet i Västerås ställs in och inte kommer att arrangeras under augusti, som det var tänkt.

– Vi gjorde ett försök att flytta fram träffen till 13–15 augusti, men tvingas idag att lämna besked om att träffen ställs in helt i år, då det är omöjligt att hålla en träff under rådande restriktioner, säger Klas Brink, träffansvarig.

Bilträffen fick ställas in tidigare i år på grund av den pågående coronapandemin, och man hoppades istället att den skulle kunna genomföras i mitten av augusti. Nu står det klart att den inte kommer arrangeras i år.

– Jag hälsar alla välkomna till 2021 mellan 8 till 10 juli. Då är alla välkomna till Västerås och vi får hoppas att den här pandemin är över eller i alla fall hanterbar, säger Klas Brink

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Västerås Summer Meet

Mer i ämnet