Jakten på den morddömde man som rymt från en fångtransport i Laxå väntas fortsätta hela natten. Foto: Jeppe Gustafsson/TT

Nattens nyheter 13 juli

Uppdaterad
Publicerad

Inga spår efter morddömd fånge – jakten har pågått hela natten

Jakten på den morddömde mannen som rymde från en fångtransport utanför Laxå i Örebro län har fortsatt hela natten till fredagen. Polisen har fått flera tips – men fortfarande är han inte återfunnen.

Donald Trump till The Sun: Mays brexit-plan kan döda USA-avtal

Medan Donald Trump åt middag med Theresa May på torsdagskvällen kom nästa överraskning under presidentens Europa-resa. Den brittiska tabloiden The Sun publicerade en exklusiv intervju med Trump där han sågar planerna på en mjuk brexit – och hyllar Boris Johnson.

Näringslivet i upprop mot Almedalsnazister

Nazisters aktiviteter under Almedalsveckan på Gotland har väckt starka reaktioner på många håll. Nu går flera stora svenska näringslivsaktörer ihop för att ställa krav på polis och arrangörer inför kommande år.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.