Den syriska staden al-Raqqa är svårt skadad efter flera år av krig där terrororganisationen Islamiska staten haft kontrollen. Foto: TT / SVT (karta)

Nattens nyheter: 22 april

Publicerad

Stor massgrav upptäckt i Syrien

Ett stort antal kroppar har hittats i en massgrav i al-Raqqa i norra Syrien, enligt lokala myndigheter. En högt uppsatt tjänsteman i staden befarar att uppåt 200 kroppar kan ligga begravda.

Fem till sjukhus efter storbråk i Stockholm

En grupp män gick till attack mot uteservering till en pub i Gamla stan, vid midnatt. Polisen bekräftar för SVT Nyheter att det rör sig om en uppgörelse mellan två supporterfalanger kopplade till den högriskmatch som spelas i Stockholm under söndagen.

Skivbolaget: Avicii hade precis gjort klart nytt album

48 timmar före beskedet om den svenske världsartistens död pratade skivbolagschefen med Avicii. I en intervju med Variety berättar han att det fanns ett färdigt album, och att telfonsamtalet dem emellan handlade om bland annat detta.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.