Forums tablå

Uppdaterad
Publicerad
Sommaruppehåll till den 31 augusti

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få veckotablån i mejlform.

Forum gör som vanligt ett sändningsuppehåll över sommaren, fram till den 31 augusti. Välkomna tillbaka då. Sändningstiderna är 09:00 – 16:15 i SVT2 varje vardag.

Den första sändningsveckan i höst visar vi ett program med SVT:s duktiga
utrikeskorrespondenter
där de berättar om sina upplevelser och reflekterar över världsläget. Programmet spelas i den 12 augusti – Korresponenterna live.

Troligen bjuder vi även på ett program med Sveriges Radios utrikeskorrespondenter den första veckan: Förstå världen – möt Radiokorrespondenterna.

Forum är också på plats och filmar när Omstartskommissionen presenterar sina slutsatser och förslag på reformer, och sänder presentationen någon gång den första veckan. I maj bevakade vi starten på kommissionens arbete.

Den 8 september direktsänder vi när riksdagens nya arbetsår inleds – Riksmötets öppnande. På grund av coronapandemin blir ceremonin lite annorlunda än andra år.

Redan dagen efter är det dags för partiledarna att drabba samman i en partiledardebatt i rikdagen. Forum direktsänder förstås.

En färsk tablå för första sändningsveckan publiceras den den 27 augusti.


Nyfiken på kommande sändningar? Prenumerera på Forums tablå.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer