SVT Vetenskap söker sambopar som känner att det börjar bli dags att resa sig ur soffan. Kanske kan ni vara rätt för experimentet? Foto: TT

Bästa träningen: Nytt SVT-program söker medverkande par

Uppdaterad
Publicerad

SVT Vetenskap söker sambopar som vill delta i ett träningsexperiment för det nya programmet ”Bästa Träningen”

Ni blir tilldelade en träningsform och får hjälp att följa den under två månader med hjälp av en träningsexpert. 

Träning och hälsa

Gympa, simning, yoga, boxning, fotboll, löpning, högintensiv träning – vilken träningsform skulle passa er? Och vad händer med kroppen när man kommer in i en mer rörlig livsstil?

Vid er sida står en egen inspiratör som hjälper till med träningsschema, pepp och att hitta nya tankesätt kring träning, allt för att ni ska lyckas. Forskare håller koll på de framsteg ni gör och mäter era värden.

Vi söker er som är ca 30-45 år, friska, fria från mediciner, normalviktiga och boende inom Stor-Stockholm. Ni får inte vara vältränade redan innan experimentet börjar.

Känner ni er tröttare nu än förr, har det blivit tungt att gå upp för trappor? Soffan är alldeles för skön och det tar emot att ta cykeln till jobbet? Då kan ni vara rätt för experimentet! 

Ni måste kunna vara tillgängliga mellan 10 september och 30 november.

Maila nicole.ryden@svt.se för full info!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Träning och hälsa

Mer i ämnet