Malmö FF:s Anel Ahmedhodzic och agenten Markus Rosenberg. Foto: Bildbyrån

MFF-stjärnan: ”Farsan har alltid tagit det över gränsen”

Uppdaterad
Publicerad

Pappan har gått till attack mot agenten Markus Rosenberg på sociala medier.

Nu svarar Anel Ahmedhodzic.

– Det har alltid varit så mellan mig och min farsa att han har tagit det över gränsen, säger Malmö-stjärnan till Kvällsposten.

Den unge mittbacken Anel Ahmedhodzic, 21, har fått sitt stora genombrott i Malmö FF, som i morgon kan bli svenska mästare i fotboll.

Chelsea uppges ha erbjudit 83 miljoner för den bosniske landslagsmannen, samtidigt som Milan också ska vara intresserade.

Pappa Mirsad är dock inte helt nöjd med agenten Markus Rosenbergs agerande, vilket han friskt ventilerar om på Malmö FF:s Facebook-sida.

I ett inlägg som informerar att Ahmedhodzic tagits ut i det bosniska landslaget går Mirsad till attack, bland annat med följande formuleringar:

”Han är en amatör på det här jobbet och ignorerar mina sms. Han har ingen kontakt med Chelsea, Milan, PSV. Jag är inte nöjd. Han kan inte bli rätt för Anel.”

Sonen besviken

För Kvällsposten resonerar Anel själv hur tankarna går kring pappans uttalande.

– Jag kan börja med att säga att jag är väldigt besviken. Att skriva sådant i sociala medier och kalla andra människor för idioter, att inte stötta mig... Det har alltid varit så mellan mig och min farsa att han har tagit det över gränsen, säger han och fortsätter:

– Jag har alltid känt en kärlek för honom. Men jag har inte känt någon support, han har inte stöttat mig på rätt sätt. Han höll på också när jag spelade i Nottingham Forest, han skrev i några forum där och det har alltid påverkat mig negativt.

Han håller heller inte med pappan i sak om att Rosenberg skapat en spricka mellan spelaren och föräldrarna.

– Det där stämmer absolut inte. Jag har valt Markus Rosenberg som min agent eftersom jag litar på honom fullt ut. Det är en människa jag vill ha runtomkring mig, säger Anel Ahmedhodzic till Kvällsposten.

Malmö leder allsvenskan med tio poäng och tar emot Sirius i morgon.

KLIPP: Malmö FF är en match från guldet (2 november 2020)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.