Carlos Strandberg i Malmötröjan. Foto: Bildbyrån

Carlos Strandberg klar för Örebro

Uppdaterad
Publicerad

Malmö FF:s anfallare Carlos Strandberg går till den allsvenska konkurrenten Örebro på lån. Avtalet sträcker sig fram till den 17 juli i år.

Den 23-åriga anfallaren har målats upp som en av Sveriges största anfallstalanger, men utvecklingen har stannat lite och nu går han till Örebro för att få speltid.

– Vi är väldigt glada att hälsa Carlos välkommen till ÖSK. Vår bedömning är att Carlos är en spelare som kommer tillföra spetsegenskaper till vår redan starka trupp. Carlos är en spelare som är stark, snabb och har en fin vänsterfot. Trots sin ringa ålder har han en stor erfarenhet och jag är övertygad om att han kommer bidra till ÖSK på ett väldigt positivt sätt, säger Örebros manager Axel Kjäll till klubbens webbplats.

Carlos Strandberg har redan i sin karriär hunnit representera Häcken, AIK, CSKA Moskva, Ural , Club Brügge och KVC Westerlo.

– Jag ser fram emot att komma till ÖSK. Jag är i bra form och längtar efter att visa Örebropubliken vad jag går för, säger han själv.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.