Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: Bildbyrån

Daniel Nannskog om Hugo Larsson i landslaget: ”Spelare vi saknat tidigare”

Uppdaterad
Publicerad

Hugo Larsson är uttagen till sommarens EM-kval.

SVT:s expert Daniel Nannskog menar att han fyller en lucka på Sveriges mittfält.

– Jag hoppas han blir lite av en ryggrad i ett svenskt landslag i framtiden, säger han.

18 år gammal har Hugo Larsson blivit en startspelare på Malmö FF:s mittfält under inledningen av allsvenskan. Nu belönas talangen med en plats i Janne Anderssons A-landslag. Daniel Nannskog, SVT:s expert, menar att Larsson är värd det.

– Han har haft en strålande vår. En kille som vi troligen kommer få se otroligt mycket i framtida A-landslag. Det kanske är en spelare som vi har saknat lite tidigare, lite ryggrad. Jag hoppas han blir det i ett svenskt landslag i framtiden. Perfekt att få med honom nu, säger han.

Herrlandslaget i fotboll

Utöver Larsson är även Jens Cajuste med i landslaget igen, efter att ha varit utanför truppen under den senaste landslagssamlingen.

– Det centrala mittfältet nu, där jag har gnällt tidigare, känns lite småspännande. Vi har Hugo Larsson, vi har Samuel Gustafson, det känns lite spännande där det känts lite trist tidigare, säger Nannskog.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Herrlandslaget i fotboll

Mer i ämnet