Emil Forsberg. Foto: Bildbyrån

Emil Forsberg borta ytterligare en tid

Uppdaterad
Publicerad

Emil Forsberg har fortsatt envisa problem med sina ljumskar.

Nu kan han bli borta från spel längre än först befarat.

– Jag antar att han kommer att vara tillgänglig senast efter nästa landslagsuppehåll, säger Leipzigs tränare Ralf Rangnick enligt Kicker.

Den svenske stjärnan har under en längre tid haft problem med ljumskarna. Bland annat tackade tvingades han lämna en landslagssamling i september i förtid.

Nu har Leipzigs tränare Ralf Rangnick gett ett nytt besked om skadan, och Forsberg ser ut att bli borta från spel ytterligare en tid.

Herrlandslaget i fotboll

– Jag antar att han kommer att vara tillgänglig senast efter nästa landslagsuppehåll. Den medicinska avdelningen arbetar så hårt de kan, men smärtan är inte helt borta. Vi strävar efter att han ska bli helt frisk, säger Rangnick till Kicker.

Nästa landslagsuppehåll spelar Sverige två matcher, mot Turkiet den 17 november och Ryssland tre dagar senare. Lepizigs nästa match efter uppehållet är borta mot Wolfsburg den 24 november.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Herrlandslaget i fotboll

Mer i ämnet