Andreas Granqvist Foto: Bildbyrån

Granqvist om ”Henkes” avsked: “Det kom snöpligt”

Publicerad

Henrik Larssons avsked från Helsingborg kom oväntat. Lagkaptenen Andreas Granqvist vill dock inte att det ska ta fokus från pågående säsong.
– Det är klart att det är tråkigt det som har hänt men vi har match på söndag så det är fullt fokus på den, säger han till Kvällsposten.

Tidigare i dag gick Helsingborg ut med att Henrik Larsson lämnar uppdraget som tränare. Beskedet kom plötsligt, både för fans och spelare.

– Det är klart att det är lite speciellt när det kom snöpligt och snabbt utan att vi egentligen visste om någonting. Det är speciellt men jag tycker ändå att killarna som var där ute gjorde ett bra jobb. Vi har inte så mycket tid att fundera. Det är match igen på söndag så det gäller att vi gör vårt bästa, säger Andreas Granqvist till Kvällsposten.

Laget tränade som vanligt under dagen och Granqvist vill inte ge några detaljer om tränarens avsked.

– Det är klart att det är tråkigt det som har hänt men vi har match på söndag så det är fullt fokus på den, säger han till tidningen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer