Hammarby fick jubla sex gånger mot Eskilstuna Foto: Bildbyrån

Hammarby krossade Eskilstuna

Allsvenskans målrikaste lag, Hammarby, gjorde vad de skulle mot bottenlaget Eskilstuna och vann med hela 6-1. Och det var Nikola Djurdjic som visade vägen med tre mål och en framspelning.

Men det var hemmalaget som började bäst när Dzenis Kozica satte 1-0 för Eskilstuna redan i den tolfte minuten, som firade med en målgest för att hylla sin nyfödda son. Men där tog glädjen slut för Eskilstuna, för efter det så kopplade Hammarby greppet rejält och började ösa in mål.

Och det var Djurdjic som hade lekstuga i första halvlek. På femton spelminuter så hann han göra två mål när Hammarby gick upp till en 3-1 ledning.

Och i andra så fortsatte han att rada upp poäng. Först spelade han fram till Imad Khalili när han satte 4-1. Djurdjic hittade sedan nät igen när han gjorde sitt tredje mål för kvällen, och satte slutresultatet 6-1 till Hammarby.