Ishak tvåmålsskytt i Europa League

Mikael Ishak, 27, gjorde två mål för sitt Lech Poznan då de tog emot belgiska Standard Liege i Europa Leagues gruppspel. Polackerna tog sin första seger i turneringen då de vann med 3-1.

Michal Skoras öppnade målskyttet och i den 22:a minuten satte Ishak in 2-0 på ett inspel från Tymoteusz Puchacz.

Standard Liege reducerade, men tre minuter in i andra halvlek fyllde Ishak på till 3-1. Även det kom på ett inlägg från vänsterkanten och den gången mötte svensken bollen snyggt och sköt in den på volley.

Europa League

Svensken är i storform och har nu gjort fyra mål på tre matcher i Europa League. I den polska ligan har han gjort fyra på sju matcher.

Mål av Tankovic

Den tidigare Hammarbystjärnan Muamer Tankovic gjorde ett mål och en assist då hans AEK Aten bortaslog ukrainska Zorya Luhansk med 4-1.

Tankovic satte in 1-0 efter sju minuter och innan halvleken var slut passade han till Petros Mantalos 2-0-mål.