Kosovare Asllanis tränare David Aznar får sparken. Foto: Bildbyrån

Kosovare Asllanis tränare får sparken

Uppdaterad
Publicerad

Kosovare Asllanis Real Madrid har haft en misslyckad inledning på säsongen.

Nu får tränaren David Aznar sparken, meddelar klubben på sin hemsida.

”Real Madrid tackar dig för jobbet du har gjort, ditt engagemang och den professionalitet som du alltid har visat”, skriver klubben.

Real Madrid har fått en tuff start på säsongen. Nu agerar klubben.

Efter bara fyra segrar på de elva inledande omgångarna får nu tränare David Aznar sparken. Detta meddelar klubben på sin hemsida.

”Real Madrid tackar dig för jobbet du har gjort, ditt engagemang och den professionalitet som du alltid har visat”, skriver klubben.

Huvudstadslaget ligger just nu på tiondeplats i tabellen, med 14 inspelade poäng. Förra säsongen slutade Real Madrid tvåa bakom suveränen Barcelona.

Kosovare Asllani skadad

Den svenska stjärnan Kosovare Asllani skadade sig i en ligamatch den 25 september och har inte spelat sedan dess. Men 32-åringen är tillbaka i träning och närmar sig comeback.

Då kommer hon att få spela under den nye tränaren Alberto Toril, som ersätter David Aznar. Toril spelade i Real Madrid mellan 1991 och 1994, framförallt i B-laget. Mellan 2009 och 2013 var han tränare för ungdoms- samt B-lag i klubben.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.