Foto: Bildbyrån

Malmös bakslag: Försvarskuggen knäskadad

Uppdaterad
Publicerad

Malmös rutinerade mittback Niklas Moisander, 36, har skadat knäet.

Klubben meddelar att han missar ett antal matcher.

”Nu väntar någon eller några månaders rehablitering”, skriver klubben på sin hemsida.

Den allsvenska premiären är bara dagar bort och på söndag gästas Kalmar av Malmö. Och de sistnämnda får göra det utan sin försvarskugge Niklas Moisander.

”Niklas fick en smäll mot knäet under träningen i tisdags. Efter vidare undersökningar kan vi konstatera att det är en skada på ett ledband i knäet. Skadan kräver ingen operation och nu väntar någon eller några månaders rehabilitering.”, skriver klubben på sin hemsida.

Ett glädjebesked för MFF är dock att Martin Olsson, som skadade sig under landslagssamlingen med Sverige, återgår i träning med laget under fredagen. Han har alltså återhämtat sig från känningen i låret.

Allsvenskan sparkar igång på lördag och SVT:s magasin, Fotbollsstudion, har premiär på måndag med start 22.00 i SVT1. Där plockas hela första omgången ner.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.