SVT Sports expert Daniel Nannskog. Foto: Bildbyrån

Nannskog: ”En mycket bra värvning av AIK”

Uppdaterad
Publicerad

Den första omgången av allsvenskan är spelad och SVT Sports expert har synat nyförvärven. Här är tre spelare han tror stenhårt på.

Mohamed Buya Turay

– Den speeden han har är väldigt skönt för Djurgården när man ska kontra och han har visat med sina löpningar att han kan vara bra även mot ett samlat försvar. En riktig målskytt som Djurgården kommer att luta sig mot väldigt mycket i år.

Mohamed Buya Turay. Foto: Bildbyrån

Karol Mets

Han slår väldigt fina passningar med sin vänsterfot. Klass i uppspelen, stark i kroppen och bra på huvudet. En mycket bra värvning av AIK. Jag har koll på honom sedan hans tid i Norge.

– Det är en liten outsider. En bra spelare som AIK har fått in.

Karol Mets. Foto: Bildbyrån

Pawel Cibicki

– Elfsborg var riktigt dåliga förra året och spelade med väldigt lite energi. Här har man fått in ett energiknippe som väldigt fort vill komma till målchanser. Han gillar att utmana och är direkt i sitt spel. Det är något som Elfsborg verkligen behöver och han kommer att lyfta dem väldigt mycket i år.

Foto: Bildbyrån

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.