Daniel Nannskog och Alexander Milosevic. Foto: Bildbyrån

Nannskog: ”Milosevic borde varit med i landslagstruppen”

Uppdaterad
Publicerad

Mittbackarna Pontus Jansson och Victor Nilsson Lindelöf har lämnat återbud till den pågående landslagssamlingen. Jansson på grund av skada och Lindelöf på grund av ”personliga skäl”. Då har förbundskapten Janne Andersson valt att ersätta med Sotirios Papagiannopoulus.

– Jag kanske hade slängt in Alexander Milosevic som gör det bra i Nottingham isället. Papagainnopoulus får inte jättemycket speltid i FC Köpenhamn, medan Milosevic får det i Nottingham, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog.

Nu lär det bli Filip Helander som gör lagkapten Andreas Granqvist sällskap i mittförsvaret.

– Helander har en del speed som kan komplettera Granqvist. Det känns ändå rätt så tryggt, men det får definitivt inte komma fler skador.

Herrlandslaget i fotboll

– Helander är inne i tajmingen och inne i matchtempot. Det är väldigt viktigt.

”Det är en gambling”

Överlag tycker Nannskog att det är en intressant, men lite oviss landskagstrupp.

– Det är en gambling. Med Ken Sema vet man inte riktigt vad man får. Om man jämför med Marcus Rohdén till exempel så är han en mer jämn spelare. Sam Larsson är en annan spelare som är lite från dag till dag.

Ytterbacken Anton Tinnerholm kallades in som ersättare till Nilsson Lindelöf.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Herrlandslaget i fotboll

Mer i ämnet