Alexander Isak blev mållös mot Valencia. Foto: Bildbyrån

Ny seger för Isaks Real Sociedad

Alexander Isak blev mållös när Real Sociedad vann med 3–0 hemma mot Valencia. I och med segern går laget upp på fjärde plats i La Liga.

Real Sociedad tog ledningen redan i den tolfte minuten mot Valencia då Joseba Zaldua serverade Mikel Merino som på nära håll nickade in 1–0. Just innan paus ökade också Real Sociedad på till 2–0 med ett nytt nickmål. Den här gången genom Nacho Monreal som tog tillvara på Aritz Elustondos skarv från Martin Ödegaards hörna.

Upp på CL-plats

Domaren José Luis González González hann knappt blåsa igång andra halvleken innan Real Sociedad gjorde 3–0 genom Adnan Januzaj som gjorde mål från distans.

Alexander Isak hade inför kvällens match gjorde mål i tre raka La Liga-matcher. Han inledde också piggt mot Valencia. I den 17:e minuten hade Isak sin bästa chans då han avslutade just utanför straffområdet som Valencias målvakt Jaume Domenech räddade med en snygg enhandsräddning.

Real Sociedad vann till slut med 3–0 och laget är nu uppe på fjärde plats i La Liga.