Sane Mané. Foto: Bildbyrån

Sadio Manés dubbel sänkte Emil Krafths Newcastle

Uppdaterad
Publicerad

Sadio Mané fortsätter att ösa in mål för Liverpool. Det ena dessutom snyggare än det andra.

Mot Emil Krafths Newcastle inledde han med att placera in ett drömmål i bortre för att sedan fullborda vändningen och retfullt enkelt göra 2-1. Liverpool vann med 3-1.

Sadio Mané och Mohamed Salah, ja det brukar vara de som gör det för The Reds. Så också i dag, mot Newcastle var det framförallt Mané som stod i ljusets centrum.

Mané replikerade snabbt på Jetro Willems vackra 1-0-mål med att göra ett minst lika vackert 1-1. Mané, gjorde som han ofta gör, vek in från vänster och placerade bollen i bortre – den här gången rätt upp i krysset.

Krafth missade gyllene läge

Innan halvtid rann den snabbe Mané återigen igenom och via målvakten Martin Dubravka kunde han placera bollen i öppet mål.

Emil Krafth startade för Newcastle och hade i den andra halvleken ett gyllene läge att kvittera för ”Magpies”  men högerbacken sköt högt, högt över.

När Salah sedan placerade in slutresultatet 3-1 var Krafth på bänken – utbytt.

Premier League

Liverpool logo

Liverpool

3 - 1

Newcastle United logo

Newcastle United

Anfield, Liverpool
Publik: 51430
Domare: André Marriner

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.