Harry Kane tvåmålsskytt mot nykomlingen Aston Villa Foto: TT.

Tottenham vände mot nykomlingen Aston Villa

Topplaget Tottenham var ett tag illa ute hemma mot nykomlingen Aston Villa. Men tack vare ett nyförvärv och en van målskytt såg man till att premiärdagen blev en lyckosam sådan.

– Vi kom ut bra i andra halvlek och förtjänade segern, säger tvåmålsskytten Harry Kane i Viasats sändning.

Aston Villa ledde med 1–0 efter att John McGinn gett nykomlingen ledningen i nionde minuten. I matchminut 73 skulle dock Tottenhams nyförvärv Tanguy Ndombele kliva fram. Med ett kontrollerat avslut strax utanför straffområdet sköt han in kvitteringen.

Tottenham vann till slut med 3–1 sedan målmaskinen Harry Kane hittat rätt två gånger om i slutet.