Anna Nordqvist slår ut i International Crown. Foto: TT

Tyfon i vägen för svenskorna – International Crown uppskjutet

Uppdaterad
Publicerad

Golftävlingen International Crown med fyra svenska deltagare har skjutits upp till tidigast lördag morgon, rapporterar LPGA på sin hemsida. Detta på grund av en tyfon som är på väg in. Sverige ligger just nu tvåa i grupp B i lagtävlingen i Korea.

Stormen Kong-Rey är på väg att dra in över Koreahalvön och spelet i  International Crown har skjutits upp. Först och främst är det mörkret som stället till det, men det väntas också dra in ett regn över banan.

Spelet, där svenskorna Anna Nordqvist, Caroline Hedwall, Madelene Sagström och Pernilla Lindberg deltar, kommer att återupptas tidigast lördag 07,30 svensk tid.

LPGA-touren

När tävlingen avbröts var Nordqvist och Hedwall, tillsammans i par, tre slag efter systrarna Ariya och Moriya Jutanugarn efter 14 hål. Den andra svenskduon går bättre  – Sagström med Lindberg leder med två slag mot Pornanong Phatlum och Sherman Santiwiwatthanaphong efter 13 hål.

Sverige ligger just nu tvåa i grupp B efter USA.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

LPGA-touren

Mer i ämnet