Lars Bryggman skriker ut sin glädje efter ett av kvällens mål. Foto: Bildbyrån

Show från Malmös förstafemma i CHL-premiären

När Malmö klev in i årets upplaga av Champions Hockey League stod förstafemman för fem mål i 8–4-segern över finska TPS.

Lars Bryggman var matchens stora förgrundsfigur. Den storväxte forwarden sköt ett hattrick i CHL-premiären.

Efter en målmässigt jämn första period kom Malmös avgörande ryck i i mitten av andra. På mindre än fem minuter skickade Skånegänget in tre mål – och innan andra akten var över hann Emil Sylvegård utöka till 5–1.

TPS öppnade sedan starkt i tredje perioden och närmade sig hemmalaget målmässigt. Finländarna från Åbo kom dock inte närmare än 5–3-reduceringen med kvarten kvar att spela.