Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
Skrattfest mellan ”The Mauler” och Smith Foto: SVT

Skrattfest mellan ”The Mauler” och Smith: ”Jag tror att han fick fnatt”

Uppdaterad
Publicerad

Öga mot öga inför lördagens fajt i Globen.
Då brast Alexander Gustafsson och Anthony Smith ut i skratt.
– Jag tror att han fick fnatt. Skit samma, det är jag som kommer att garva på lördag kväll, säger ”The Mauler” till SVT Sport.

Det blir långt ifrån någon hatmatch när de två gentlemännen Gustafsson och Smith drabbar samman på UFC-galan i Globen på lördag.

Under torsdagens mediaträff var stämningen lättsam. När de båda stjärnorna skulle mötas öga mot öga, bara centimeter ifrån varandra, brast de ut i skratt.

– Jag tror att han fick något fnatt där, jag vet inte vad som hände. Jag försökte hålla min stenhårda min, men det gick sådär, säger ”The Mauler” till SVT Sport och fortsätter:

– Vi har sprungit på varandra i hissen på hotellet nu några gånger och lärt känna varandra. Vi är båda professionella och han är en bra kille. Med det sagt har vi ett jobb att göra på lördag och då blir det andra miner.

Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
The Mauler: ”Blir en sjukt explosiv match”

Anthony Smith skrattar igen när SVT för den så kallade ”staredownen” på tal.

– Haha, jag såg att Alex höll tillbaka ett skratt och då blev det svårt att hålla sig. Vi är inte några tuffingar med saker att bevisa, jag tror inte att han är rädd för mig eller vice versa.

– Vi har hamnat i samma hiss fyra gånger nu den här veckan vilket har gjort alla runt omkring oss obekväma, men för oss har det mest varit kul. Det finns inget ont blod, säger Smith.

Alexander Gustafsson är obesegrad i Globen och tror på ännu en vinst på lördag.

– Publiken kommer att få se en sjukt explosiv och rolig match, säger svensken.

Amerikanen Anthony Smith har mötts av ovanligt trevliga motståndarfans under sitt första Sverigebesök.

– Jag har tävlat på många olika platser runt om i världen och fansen är inte alltid så trevliga utan de kan ropa att man kommer att bli knockad. Här i Stockholm skakar de min hand och ber mig väldigt artigt att jag inte ska vinna. Både Gustafsson och de svenska fansen har varit väldigt respektfulla, säger 30-åringen.

Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
Smith: ”Med all respekt: Jag är bättre än Gustafsson”

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer