• Viktigt meddelande:

    Brand en avfallsanläggning med plast i Asarum, Karlshamns kommun, i Blekinge län. Alla i området uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på SR P4 Blekinge. Läs mer

Följ Vinterstudion här

Publicerad

Ännu en fullspäckad vintersportsdag som kulminerar med skiathlon på skid-VM i Seefeld. Följ Vinterstudion här!

Storfavoriten Johaug överlägsen i VM-comebacken

Frida Karlsson femma i VM-debuten trots ett fall

Röthe vann dramatisk spurtuppgörelse

SVT rapporterade · Följ Vinterstudion här

17.30: Afterski, SVT1

18.30: Skid-VM i Seefeld, medaljceremoni, SVT Play
19.00: Månadens match i NHL, New York Rangers – New Jersey Devils, SVT2
08.28
Då är det dags! Vinterstudion är här igen! Häng med!
08.30
Jag är här hela dagen och ni får väldigt gärna ställa frågor till mig och våra experter på plats i Seefeld, Johanna Ojala och Mathias Fredriksson.
08.30
Här har vi redan några möjliga svar:
 

Det visste du inte om skid-VM

SVT SportSvar på de vanligaste tittarfrågorna inför skid-VM.
08.32
I Vinterstudion går man DIREKT in på dagens höjdpunkt: VM-skiathlon i Seefeld. Den stora snackisen där är ju tyvärr negativ för svensk del. Ebba Andersson sjuk och ställer inte upp. Då är det dags för Charlotte Kalla att kliva fram?
 

Ebba Andersson missar VM-skiathlonen

SVT SportSveriges stora längdstjärna Ebba Andersson missar lördagens VM-skiathlon på grund av irritation i luftvägarna. – Hon känner sig inte redo att tävla imorgon, säger landslagsläkaren Magnus Oscarsson till SVT Sport.
08.33
Först ut i Vinterstudion är ändå Tjejvasan. Här är våra reportrar på plats i Oxberg - Maria Wallberg och Cecilia Ingman!
Först ut i Vinterstudion är ändå Tjejvasan. Här är våra reportrar på plats i Oxberg - Maria Wallberg och Cecilia Ingman!
08.33
Haha, den bilden blev upp och ner. Men ni får svänga på huvudet helt enkelt!
08.34
Vem tror ni vinner tjejvasan?
Det ska jag ärligt säga att jag inte har något bra svar på. Men kanske en av följande: Smutna, Johansson Norgren eller Korsgren?
08.35
08.35

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer