Foto: Martin Thurfjell /Nexiko

Lotta Lundgren och Erik Haag gör program för TV4

Uppdaterad
Publicerad

Lotta Lundgren och Erik Haag har sedan 2010 års Landet brunsås gjort tv-program för SVT. Men nu tar duon klivet över till TV4 och ett nytt program. Enligt tv-paret liknar den nya, ännu okända, programsatsningen inget de har gjort förut.

”Det är kul att byta jobb, jag har alltid gillat det och tror att det är viktigt att försätta sig i nya situationer och sammanhang lite då och då”, säger Lotta Lundgren i ett pressmeddelande.

”Alla på TV4 är jättegulliga och det är så kul att få höra om deras planer för oss. Inspelningarna av vårt första program tillsammans startar i sommar, och det ska bli spännande att få komma igång med ett program som skiljer sig från allt vi gjort tidigare,” fyller Erik Haag i.

Paret har gjort programmen Landet brunsås, Historieätarna, Bye bye Sverige, Bandet och jag samt julkalendern Tusen år till julafton för SVT. De var dessutom julvärdar 2017.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.