24 juli: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Färgbutik brinner i Norrtälje – allmänheten varnas

En färgaffär i Norrtälje i Stockholms län brinner. Ett viktigt meddelande till allmänheten, ett så kallat VMA, har skickats ut och alla i området uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Mc-förare omkom efter krock vid Åtvidaberg

En mc-förare i 60-årsåldern omkom efter att ha krockat med en personbil på riksväg 35 norr om Åtvidaberg. De två personer som åkte i personbilen klarade sig oskadda, enligt räddningstjänsten.

Trots domen – Jehovas vittnen fortsätter att visa filmer för barn

Trots att församlingen Jehovas vittnen blivit fälld i tingsrätten för att ha visat filmer som inte har granskats av Statens medieråd för barn fortsätter organisationen att ha sina filmvisningar under sina stormöten i sommar. Enligt Jehovas vittnen har man stöd i lagen för visningarna, men det håller inte motståndare med om och flera nya polisanmälningar har lämnats in.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.