Polis griper en demonstrant i Hongkong (dock inte klarlagt vilket av de 36 gripandena som bilden visar) där nya våldsamma sammandrabbningar ägde rum för elfte helgen i rad. Foto: Ann Wang / Reuters / TT

26 augusti: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Hongkong-polisen: 12-årig demonstrant gripen

Söndagens sammandrabbningar mellan kravallpolis och demonstranter i Hongkong blev några av de mest våldsamma hittills. 36 personer greps under helgen, den yngsta bara 12 år gammal, meddelar polisen under måndagen.

Fyra skadade efter våldsam krock i Stockholm

En allvarlig trafikolycka inträffade nära rondellen vid Brommaplan i Stockholm, sent på söndagskvällen. En av bilarna ska ha kört i mycket hög hastighet när den frontalkrockade med en annan personbil. Fyra personer har förts till sjukhus.

Äldre par till sjukhus efter radhusbrand i Malmö

En man och en kvinna har fått föras till sjukhus efter en brand i ett radhus i Malmö, sent på söndagskvällen. Enligt polisen rör det sig om ett äldre par, och mannen har ådragit sig allvarliga skador.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.