Biljetterna till Falkarnas flyg till Bilbao slutsålda

Uppdaterad
Publicerad

Innan ÖFK:s match på hemmaplan mot Athletic Bilbao i gruppspelet i Europa League fanns det 30 platser kvar i det chartrade flygplanet till returmötet i Spanien. Nu finns det inte en enda biljett kvar.

Redan på lördagen meddelade Falkarna, ÖFK:s supporterförening, att alla biljetter till deras chartrade flyg till Bilbao var slutsålt.

– Efter resultatet i torsdags tog det rejäl skruv och nu har vi till och med en väntelista. Det är verkligen roligt att vi fyllde planet, säger Johan Garmager från Falkarna till OSDSport.

ÖFK i Europa League

”Har med oss megafoner, trummor och banderoller”

Flygturen har inte bara lockat till sig Falkar.

– Vi är en tredjedel Falkar och sedan är det supportrar från A- och B-läktaren. Vi har med oss megafoner, trummor och banderoller så vi ska göra allt vi kan för att vara den 12:e spelaren, säger Johan Garmager.

Är tillbaka på mindre än ett dygn

Planet mot Bilbao lyfter den andra november från Frösön klockan 07 på morgonen. Mindre än ett dygn senare är man sedan tillbaka i Östersund.

Även om det är slutsålt finns det fortfarande en chans för dig som är sugen på en fotbollsresa.

”Du som anmäler dig nu hamnar på kölista och får endast plats om någon avbokar”, skriver Falkarna på sin Facebook-sida.

Även ”segertåget” till ÖFK:s bortamatch mot Hertha Berlin ser ut att bli fullt. Vid slutet av förra veckan var omkring 400 biljetter sålda.

LÄS MER: Falkarna chartrar flygplan till bortamatch i Bilbao

LÄS MER: Östersundsfansen kan få ta tåget till bortamatchen i Berlin

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

ÖFK i Europa League

Mer i ämnet