Under lördagen kommer SVT:s satsning Sverige möts till Malmö och Glasklart. Foto: SVT/Bernard Mikulic

Det här är Sverige möts i Malmö

Uppdaterad
Publicerad

Nu har du chansen och möta någon som inte alls tycker som du. På lördag kommer SVT:s satsning Sverige möts till Malmö. På lördag kl 13 träffas vi som är debattsugna på restaurang Glasklart i Malmö (Dockplatsen 1). Vi tar max in 350 personer.

Bör vi för klimatets skull äta mindre kött? Ska Sverige ta emot färre eller fler flyktingar? Har vi för höga eller för låga skatter?

Frågor som delar oss, men har du verkligen lyssnat på de andras argument? De flesta av oss möter sällan människor som tycker helt olika än vad vi själva gör. Ta chansen och möt ”de andra”. Ett samtal är ju inte bara att argumentera, utan också att lyssna.

Först till kvarn gäller

På lördag kl 13 träffas vi som är debattsugna på restaurang Glasklart i Malmö (Dockplatsen 1). SVT bjuder på fika och du bjuder på dig själv. Glasklart är stort, men det finns naturligtvis en liten risk att inte alla får plats. I så fall är det först till kvarn som gäller.

Passa på att träffa någon som du annars aldrig skulle ha mött. Vi parar ihop er och hjälper er på traven, men argumenterandet och lyssnandet får du stå för själv.

Dagens värd är SVT:s Pernilla Månsson Colt. Ta med dig legitimation, men annars är det bara att komma.

Välkommen!

SVT rapporterade · Sverige möts

Inläggen kunde inte hämtas
Prova att ladda om sidan.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Sverige möts

Mer i ämnet