Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Margareta försöker hålla koll på vad hundarna hittar när hon var ute på promenad i Hermodsdalsparken efter det hittats nya bullar med metall i. Hör vad hon tycker i videoklippet ovan. Foto: Linda Ekström

Ytterligare bullar med metall i funna i Malmö: ”Det är för jävligt”

Uppdaterad
Publicerad

Under fredagsmorgonen hittades återigen flera brödbullar med metall i. Denna gång på Nydalastigen och vid Hermodsdalsparken i Malmö.

För andra gången på en vecka har polisen fått in uppgifter om ytterligare ”hundbullar” i Malmö.

För några dagar sedan hittades ett 20-tal bullar, som misstänkts vara avsedda för att skada hundar, i en gångtunnel under Sallerupsvägen.

Hundbullarna i Malmö

Fredagens fynd handlar om ett 30-tal bullar och gjordes strax efter 05-tiden på Nydalastigen och vid Hermodsdalsparken i Malmö.

– Det är för jävligt rent ut sagt, säger Margareta som är ute och rastar tre hundar i Hermodsdalsparken, strax efter det nya fyndet.

Det finns i nuläget inga uppgifter om någon hund kommit till skada. Polisen har upprättat en anmälan om förgöring, vilket innebär att man har försökt skada djur eller växter.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Brödbullar med bland annat glassplitter har lagts ut i Malmö de senaste åren. I videon får du en sammanfattning kring vad som hänt. Foto: Alexandra Alvlilja

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Hundbullarna i Malmö

Mer i ämnet