Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Förra veckan kom livstidsdomen mot 46-åringen som dömdes för mord och grovt gravfridsbrott på Liselotte. Nu kommenterar Liselottes familjs ombud domen – hör hur familjen reagerade på domen i videon. Foto: SVT

Familjens ombud efter domen i Liselotte-fallet: ”Vågar inte andas ut”

Uppdaterad
Publicerad

Under förra veckan meddelade Sundsvalls tingsrätt domen mot den 46-årige man som varit misstänkt för mordet på Liselotte.

Han dömdes till livstids fängelse för mord och grovt gravfridsbrott.

– Vi har läst domen och vi kan konstatera att det är en mycket välskriven och övertygande dom, säger familjens ombud Fredrik Lindberg.

Trots domen i Sundsvalls tingsrätt berättar Liselottes familjs ombud, Fredrik Lindberg, att de inte vågar andas ut då 46-åringens advokat flaggat för att domen kommer överklagas till hovrätten.

Mordet på Liselotte från Timrå

– Jag ser inga frågetecken i domen, utan jag tror att den kommer stå sig i hovrätten också, säger Fredrik Lindberg.

I videon ovan kan du höra Fredrik Lindberg berätta hur Liselottes familj reagerade på domen och se bilder från sökandet efter Liselotte och skisser från rättegången.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Mordet på Liselotte från Timrå

Mer i ämnet