16 oktober: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Nannskog: ”Sverige ska vara stolta”

Sverige var mycket nära en skrällseger i EM-kvalmatchen mot Spanien, men i 92:a minuten kvitterade inhopparen Rodrigo för spanjorerna. Expert Daniel Nannskog tycker ändå att Sverige gjorde en bra match.

– Sverige ska vara stolta över sin insats – det var mot en världsnation. Det lovar gott inför de två avslutande matcherna mot Rumänien och Färöarna, säger han.

Familj kan ha hållits instängd på holländsk gård i nio år

Myndigheterna har omhändertagit sex syskon och deras far sedan de hittats gömda på en lantgård i Nederländerna. Äldste brodern hävdar att han rymt från gården efter att ha hållits inomhus i nio år.

Sjukvården het fråga i Demokraternas debatt

I natt hölls Demokraternas fjärde debatt mellan de ledande aspiranterna i kampen om vem som ska bli partiets kandidat i presidentvalet i USA nästa år. Senator Elizabeth Warren, som har medvind i opinionsmätningarna, pressades på frågan om vad hennes ambitiösa planer för sjukvården kommer att kosta.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.