Anders Holmberg hoppar av ordförandeuppdraget i Karlstadpartiet Livskvalitet Foto: SVT arkiv

Karlstadpartiets ordförande hoppar av

Uppdaterad
Publicerad

Anders Holmberg, ordförande i det nystartade Karlstadpartiet Livskvalitet, lämnar omgående uppdraget. Anledningen är bland annat att han anser att det inte går att bedriva ett effektivt styrelsearbete.

I ett pressmeddelande skriver Anders Holmberg att han omedelbart lämnar uppdraget som ordförande för Karlstadpartiet Livskvalitet. Huvudskälet uppges vara att han bedömer att det helt saknas förutsättningar för att bedriva ett effektivt styrelsearbete.

Han skriver dessutom att han saknar förtroende för partiets kandidater till höstens kommunval.

Val 2018 – #dinröst

”Som ordförande saknar jag också numera förtroende för en majoritet av de kandidater som jag själv initialt valt att stå bakom på valbar plats för ett eventuellt kommande uppdrag i fullmäktige.” skriver Anders Holmberg.

Det var för knappt tre månader sedan, i slutet av mars, som Holmberg som tidigare varit moderat politiker valdes till ordförande för Karlstadpartiet Livskvalitet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Val 2018 – #dinröst

Mer i ämnet