Anna Swenn Larsson hoppas få ut allt i OS. Foto: Bildbyrån

Swenn Larsson: ”Tror det kan räcka långt”

Uppdaterad
Publicerad

Anna Swenn Larsson har haft en strulig säsong in till OS men glimtat till och visat att kapaciteten i slalom finns där.

– Får jag till den åkning som jag känner att jag har i mig så tror jag att det kan räcka långt, säger Swenn Larsson i SVT:s Morgonstudion.

Slalomspecialisten kommer till sitt tredje OS och har med sig en välbehövlig dos rutin till ett mästerskap som kommer att avgöras i skuggan av coronapandemin – eller i en bubbla i den.

– Jag är jättepeppad och det känns så kul att snart få åka iväg, säger hon.

OS i Peking 2022

Hon har varit med två gånger förut och känner att beredskapen inför det annorlunda mästerskapet kommer väl till pass.

Tävlat klart före OS

– Det kommer att bli ett annorlunda OS, kanske inte så mycket runt omkring utan mer strikt på grund av pandemin, säger Swenn Larsson.

Vad tror du om dina chanser?

– Har inte haft den säsong jag hade satt upp vad det gäller målsättningar men jag känner att jag har väldigt bra åkning. Får jag till den åkning som jag känner att jag har i mig så tror jag att det kan räcka långt, säger Swenn Larsson som under hela säsongen varit snabb på träning men inte fått ut allt på tävling.

Svenskan har ingen tävling kvar före OS.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

OS i Peking 2022

Mer i ämnet