Malmö FF till svenska cupen-final – krossade Halmstad • Se målen Foto: Bildbyrån

Malmö FF klart för final i svenska cupen

Mållöst i första halvlek.

Sedan gick Malmö FF på knock i semifinalen borta mot Halmstad.

MFF är nu klart för final i svenska cupen efter segern med 4–0.

Se Malmö FF:s målkalas i spelaren ovan.

Efter en mållös första halvlek kunde Malmö FF växla upp i den andra. Nyförvärvet Erik Botheim nickade in 1–0 efter en hörna och några minuter senare gjorde MFF mål igen.

Mittfältaren Lasse Berg Johnsen fick bollen vid utkanten av straffområdet innan han skickade in lagets andra med ett klassavslut.

Isaac Kiese Thelin utökade sedan till 3–0 efter att ha tryckt in bollen från nära håll på en hörna. MFF:s målfest fortsatte sedan när Botheim gjorde sitt andra i matchen när han fastställde slutresultatet.

Segern innebär att MFF är klart för final. Väl där ställs de mot antingen AIK eller Djurgården, två lag som möts på Friends arena i morgon.